Woordje van de voorzitter

augustus 2010

Dit is de eerste Blauwwitter van dit seizoen alweer. Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en weer uitgerust aan de slag kan gaan.

Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur. De elftallen zijn weer ingedeeld in poules en ik hoop dat het een spannende competitie word voor alle teams.
Er zijn al teams die het afgelopen weekend hebben gebekerd of geoefend.
Dit met wisselend succes maar wel een paar leuke wedstrijden gezien.

Voor mij zal het straks toch wel vreemd zijn als ik geen voorzitter meer zal zijn, maar denk toch dat het goed is dat er wat nieuwe gezichten in het bestuur komen.

Op 8 oktober 2010 hebben wij onze algemene leden vergadering en hoop dan ook dat er vele aanwezig zullen zijn deze avond. Er moet niet alleen een nieuwe voorzitter worden gekozen, maar ook een nieuwe secretaris en gelukkig hebben wij voor beide functies een kandidaat, maar de leden moeten hen wel kiezen, dus kom deze avond naar de kantine.

Voor de jeugd zijn wij nog op zoek naar een jeugdvoorzitter en doe bij deze dan ook een oproep voor een kandidaat voor deze functie. Meld je aan bij mij of bij het jeugdbestuur.

Alles wordt in het werk gesteld om er weer een leuk seizoen van te maken met vele wedstrijden, maar dit houd ook in dat er veel scheidsrechters nodig zijn en kantine medewerkers. Als er een beroep op jullie wordt gedaan geef dan je medewerking, anders kunnen wij de vereniging niet goed draaiende houden en fluit je wedstrijd en doe je kantine dienst.
Veel prezier het komende seizoen.

Gertjan Butter
voorzitter